Ismét korlátozások nélkül lesz járható két kassai híd

Ismét korlátozások nélkül lesz járható két kassai híd

Hónapok óta tartó felújítási munkálatok után csütörtök délutántól feloldják a forgalomkorlátozást a kassai Dargói Hősök lakótelepen, a Laborec bevásárlóközpontnál található hídon, a hét végétől pedig a Hernád felett átívelő hídon is korlátozások nélkül haladhat majd a forgalom. 

Erről Kassa városa számolt be holnapján, hozzátéve, a Dargói Hősök lakótelepen található hídon, ahol nyolc hónappal ezelőtt kezdték meg a felújítást, irányonként két sávban halad majd a forgalom.

Hírdetés

A Maurer utca egy szakasza, amely a híd alatt található, néhány napon át még le lesz zárva. Ezt december közepe táján vehetik birtokba az autósok és a városi autóbuszok”

– közölte a város vezetése.

A Hlinka út Hernád felett átívelő, felújított hídja 2021. december 5-től, vasárnaptól lesz korlátozások nélkül használható, itt kilenc hónap után áll majd rendelkezésre mind a négy forgalmi sáv. A felújítási munkálatok márciusban kezdődtek, s a napokban fejeződnek be. Ha az időjárás engedi, a hétvégén felfestik a vízszintes útjelzéseket, ha pedig ez nem sikerül, akkor ideiglenes korlátokkal választják el az út két oldalát.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »