Ismét illegális bevándorlókat fogtak el Haranglábnál (Videó)

Az öt bevándorlót szeptember 20-án este tartóztatták le.

Video of idk5G2CjSAs

Kárpátalján, néhány száz méterre a haranglábi ellenőrzőponttól ismeretlen személyeket fedeztek fel a határőrök – tudatja Mukachevo.net.

A Magyarországra tartó határsértők nem tudták igazolni magukat, de kiderült, hogy négyen Indiából érkeztek, egy pedig pakisztáni állampolgár.

A szabálysértőket a határőrségre szállították, az esetet pedig jegyzőkönyvezték.

Mint ismeretes, szeptember 15-én az Ukrán Állami Határszolgálat alkalmazottai a Határ 2016 elnevezésű speciális művelet során húsz illegális bevándorlót tartóztattak le Kárpátalján.

A keresési műveletek során a határ őrei 16 ázsiai kinézetű személyt fogtak el, 14 férfit és 2 nőt, akiket a határőrségre szállítottak. A vizsgálat során kiderült, hogy az illegális bevándorlókból kilenc személy vietnami, három sri lankai és négy indiai állampolgár volt. Ezen kívül Ungvár külvárosában a tisztviselők újabb négy ázsiai kinézetű személyt fedeztek fel, akik a határ felé gyalogoltak. A három nő és egy férfi nem tudták igazolni magukat, de kiderült, hogy ők is Vietnam állampolgárai.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közel 7000 doboz csempészcigarettára bukkantak a határőrök HaranglábnálIllegális bevándorlókat tartóztattak le HaranglábnálIllegális bevándorlókat tartóztattak le a határőrök KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›HaranglábCímkék: illegális bevándorlás, illegális bevándorlók, kékfény, bűnügy, Harangláb, Ukrán Állami Határszolgálat, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »