Ismét hozta a formáját a DAC korábbi botrányhőse

Ismét hozta a formáját a DAC korábbi botrányhőse

A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Kortrijk kameruni támadója Didier Lamkel Zé finoman szólva ezúttal sem okozott csalódást és újabb botrányos viselkedéssel vívta ki korábbi csapata, a Royal Antwerp szurkolóinak és vezetőinek haragját.

Ismét a belga sajtó címlapjaira került a DAC korábbi botrányhőse a kameruni Didier Lamkel Zé, aki ezúttal is hozta a formáját korábbi csapata a Royal Antwerp elleni bajnokin.

Legújabb „alakítását” az szolgáltatta, hogy csapata az Anterwp nyáron meghiúsította a Fradihoz igazolását. A 26 esztendős botrányos viselkedésű szélső már nem első alkalommal került a címlapokra viselkedésével.

Nyáron a ciprusi Omonia Nikózia már mindenben megegyezett a belga együttessel az átigazolás kapcsán, a kameruni futballista azonban nem jelent meg az orvosi vizsgálatokon, hanem Budapest felé vette az irányt, hogy a Fradihoz igazoljon.

Hírdetés

A ciprusi együttes ezt nem nézte jó szemmel és belengette, hogy a FIFA-hoz fordulnak ez ügyben, így megszakadtak a tárgyalások a magyar bajnok és a belga Antwerp között, aminek a kameruni szélső nem nagyon örült és visszatért Belgiumba és a Kortrijk csapatához került.

A hétvégi Kortrijk és Antwerp összecsapásán pedig a kameruni futballista egy gólpasszt is kiosztott, amit úgy megünnepelt, mint aki gólt szerzett volna.

„Azért ünnepeltem ennyire, mert az Antwerp-drukkerek folyamatosan provokáltak. Szeretem ezeket a meccseket, ezek a rigmusok a legjobbat hozzák ki belőlem. Amikor a Kotrijkhoz igazoltam, két meccset mindenképp meg akartam nyerni: a kettőt az Antwerpen ellen. Sok minden történt a múltban. Mindig blokkolták az átigazolásaimat. A Ferencvárosba akartam menni, de nem engedtek oda. Ez mind a fejemben volt, ez volt a tökéletes bosszú”– nyilatkozta a mérkőzést követően Didier Lamkel Zé.

Ezzel azonban nem zárult le a történet, ugyanis a mérkőzést követően a kameruni játékos Instagram oldalán egy Instagram-sztoriba a következőket írta ki: “Fuck Antwerp” (“B*szódj meg, Antwerp)”  majd élő videót indított és az Antwerp vezérigazgatóját, Sven Jaecques-t szidalmazta.

A 26 esztendős szélső tavaly nyáron a DAC-nál is megfordult és nyolc mérkőzésen lépett pályára ezalatt két gólt és három gólpasszt jegyzett.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »