Ismét „bedurvult” a magyar igazságszolgáltatás: három és fél évet kapott a fiatal magyar nőt megerőszakoló szír moslék, és jól ki is tiltották az országból – „kemény” öt évre

Ismét „bedurvult” a magyar igazságszolgáltatás: három és fél évet kapott a fiatal magyar nőt megerőszakoló szír moslék, és jól ki is tiltották az országból – „kemény” öt évre

Ismét bedurvult a magyar igazságszolgáltatás: három és fél évet kapott a fiatal magyar nőt megerőszakoló szír moslék, és jól ki is tiltották az országból – „kemény” öt évre

Jogerősen három és fél év börtönt kapott az a szír moslék, aki 2016 Szilveszter éjszakáján, Budapesten megerőszakolt egy fiatal magyar nőt. A férfi 2012-ben érkezett Európába, Magyarországra nem sokkal az erőszak előtt jött. Büntetése letöltése után kitoloncolják az országból.

A szír féreg a VII. kerületi bulinegyed egyik szórakozóhelyén ismerkedett meg a fiatal magyar nővel. Azt mondta magáról, hogy görög üzletember. Megismerkedésük után a szír férfi IX. kerületi lakására mentek, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek, de a férfi egyre durvább lett.

Hírdetés

A nő hiába kérlelte, hogy engedje el, a pondró tovább erőszakoskodott. Egy idő után az áldozatnak sikerült kimenekülnie a lakásból, lerohant az utcára és segítséget kért. A rendőrök a szírt a lakásban elfogták. Szexuális erőszak vádjával állították bíróság elé.

És még ez is: a közügyektől is eltiltották négy évre

A bíróság a férfit váddal egyezően bűnösnek mondta ki szexuális erőszak bűntettében, ezért három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte, négy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, és öt évre kiutasította az ország területéről.

A szexuális erőszak az iszlamisták egyik fegyvere a kontinens ellen indított totális háborúban – mondta az eset után a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Speidl Bianka hozzátette: ebben a háborúban minden európai nő potenciális célpont.

A szír férfi még 2012-ben, a nagy migrációs hullám előtt érkezett Európába. Svédországban menekültstátuszt kapott. Magyarországra 2016 decemberében érkezett, állítása szerint azért, hogy kezeltesse a fogait. A kiszabott börtönbüntetéséből – jó magaviselete esetén – ugyan hamarabb szabadulhat, de akkor azonnal kitoloncolják az országból, és öt évig nem térhet vissza.

Ez igen! Ez aztán a példás büntetés!


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »