Ismeretlen okból továbbra sem jár a 2-es metró

Ismeretlen okból továbbra sem jár a 2-es metró

A BKK tájékoztatása szerint a hatóság és a BKV Zrt. intézkedik, egyelőre nem indult újra a forgalom az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között.

Nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között – közölte a BKK fődiszpécsere szerdán reggel. A BKK tájékoztatása szerint a hatóság és a BKV Zrt. intézkedik, egyelőre nem indult újra a forgalom.

Azt egyelőre nem közölték, miért nem indították el a vonalon szerelvényeket.

Hírdetés

Korábban Nebenführer Dávid azt közölte: a metró üzemkezdettől, 4 óra 27 perctől várhatóan 7 óráig nem közlekedik. Az MTI megkeresésére később azt mondta: a hatóság és a BKV Zrt. még egy órát kért.

Továbbra is pótlóbuszok szállítják az utasokat. Így jelenlegi állás szerint 8 óra körül indulhat újra a közlekedés a 2-es metró teljes vonalán – közölte a BKK fődiszpécsere.

A BKK Facebook-oldalán azt írta: aki teheti az Örs vezér tere felől vegye igénybe a 3-as villamost a Mexikói út felé, a 62-es villamost pedig a Blaha Lujza tér felé. Jelenleg 43 pótlóbusz van forgalomban – tették hozzá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője későbbre ígért tájékoztatást.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »