Irtózatos robbantások Bagdadban

Az első bomba még a reggeli csúcsforgalom idején lépett működésbe Szadrvárosban, aminek következtében 64 ember vesztette életét.

A további két robbantásos merénylet egyikét a főként síiták lakta északnyugat-bagdadi Kadhimíja városrészben követték el, ott 15 ember halt meg és 33-an megsebesültek. A másik robbantás egy szunnita többségű nyugatbagdadi negyedben, egy bevásárlóutcában volt, ott hét ember vesztette életét, 20-an megsebesültek. A rendőrségi források szerint az áldozatok száma várhatóan nőni fog. A délutáni robbantások elkövetését egyelőre nem vállalta senki, a reggeli merénylet mögött az Iszlám Állam áll – írta az MTI.

A rettenetes legfrissebb hírek fotóval ITT

„Iraki háborúnak vagy második öbölháborúnak nevezzük Irak 2003 és 2011 közötti, az Egyesült Államok vezetésével, nemzetközi erőkkel történő megszállását, és az ott zajló belső csatákat az ellenállás és a nemzetközileg támogatott Új Iraki Hadsereg között. Emellett a síita többség és szunnita kisebbség között is polgárháború zajlik. A Koalíciós Hadsereg 2010. szeptember 1-jén végleg befejezte a harcokban való részvételt, a polgárháború azonban jelenleg is tart.” (wikipedia). Ehhez jött még hozzá az Iszlám Állam… „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Szíria is csaknem teljesen romokban van, de Líbia is, bár onnan erről nem igazán érkeznek hírek. Itt jönnek befelé Európa nyakára Olaszországon keresztül Afrika túlnépesedett lakói, ki tudja mennyi járványt behozva. Kadhafi addig megvédte tőlük Európát, amíg élt…

Békéscsaba, 2016. május 12.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »