Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam indul a Magyar Házak támogatásával

Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam indul a Magyar Házak támogatásával

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak támogatásával, kéthetes, intenzív, magyar nyelvű fototechnikai- és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, a fotográfia, a fényképezés iránt érdeklődő személyek számára.

A fotótanfolyamot Tóth István AFIAP, nagyváradi fotóművész, az EFANE elnöke tartja, aki több mint négy évtizede vezet fotótanfolyamokat. A résztvevők előadást hallhatnak a fotográfia történetéről, az analóg- és digitális fényképezőgépekről, fototechnikákról, ugyanakkor a mobiltelefonokkal készített képek technikai ismereteit is elsajátíthatják.

Az online előadásokra 2021. február 1-12 között, munkanapokon, magyar idő szerint 16:00–18:30 óra között, illetve szombaton 09:00-12:00 óra között kerül sor. A tanfolyam elvégzését a szervező oklevéllel igazolja. A tanfolyam résztvevői által készített legsikeresebb alkotásokat pedig közös kiállításon mutatja be a nagyváradi várban. A kiállítás ünnepélyes megnyitója, amely egyben a tanfolyam záróünnepsége is lesz, február 13-án, 10 órai kezdettel tartják.

Hírdetés

A tanfolyam ára 35.000 Forint, de a miskolci, felvidéki, partiumi, erdélyi, délvidéki, kárpátaljai és őrvidéki jelentkezők tandíját a Felvidék Házat működtető Magyar Házak Nonprofit Kft. magára vállalja.

A tanfolyam maximum 20 jelentkezővel indul, túljelentkezés esetén a későbbiekben újabb kurzust indítunk.

A jelentkezési lap INNEN tölthető le. A kitöltött jelentkezési lapokat a [email protected] e-mail címre várják, január 30-ig. Érdeklődni a 0036 20 560 3211-es telefonszámon, vagy személyesen Miskolcon, a Felvidék Házban (Rákóczi utca 2.) lehet.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »