Indul a választásokon a sokak szerint vicces Magyar Kétfarkú Kutya párt

Indul a 2018-as országgyűlési választásokon a viccpárt, erősítette meg a Népszabadságnak a párt elnöke, Kovács Gergely, aki szerint a 6,3 százalék érvénytelen szavazat után az MKKP viszont már nem is viccpárt.

Mondjuk eddig sem volt az.

Bemegy a kocsmába a cowboy, a skót, a nyuszika, a zsidó, az agresszív kismalac, Pistike, a pösze, Móricka… A kocsmáros végignéz rajtuk, aztán aszongya: Mi ez, már megint valami hülye vicc?

“Ha mindenáron ezt akarja hallani, indulunk” – válaszolta a Népszabadság 2018-as indulást firtató kérdésére Kovács Gergely, a Kétfarkúak elnöke.

-Hogy mondják angolul, hogy a víziló kártyázik?
-???
-Waterloo Bridge.

“Azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk – mondta a szegény ország viccpártjának elnöke. “Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy – a többi párthoz hasonlóan – mi is fűt fát ígérünk” – mondta az interjúban.

Pistike: Apa. Nagyon fázok.
Állj a sarokba kisfiam, ott 90 fok van.


Beismerte

Kovács Gergely arról is beszélt, hogy nem szerencsés őket viccpártnak minősíteni (ebben mi tökéletesen egyet is értünk) – ami pár évvel ezelőtt még igaz lehetett volna -, mert vicces formában ugyan, de komoly dolgokra hívják fel a figyelmet.

Múltkor a pályaudvaron álldogáltam a barátommal, mikor befutott a sínekre öt darab tízforintos. A barátom felszállt rájuk, majd megkérdezte, hogy én nem szállok-e fel. Erre én így feleltem:
– Én majd a hat húszassal megyek.

Bár nekünk viccpártból is csak egy nemvicces jutott, eddig legalább azt csinálták, amihez úgy gondolták értenek. Most azonban – ha hinni lehet a hírnek, és nem egy szokásos vicctelen trollkodásról van szó – akkor az MKKP is képes teli kanállal benyelni saját propagandáját: vagyis, hogy a 6,3 százalék érvénytelen szavazat valójában 6,3 százalék elkötelezett kutya párti szavazókat rejti.

Két svéd favágó vágja a fát az erdőben. Egyszer csak az egyik fogja a baltáját és levágja a másik karját. Mire az:
– Te, ez most vicc volt vagy komoly?
Az első kihúzza magát:
– Persze, hogy komoly.
– Na azért, mert viccnek kicsit durva lett volna…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »