Íme Magyarország legszebb lánya

Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben.

A 22 éves királynő első udvarhölgyének a 22 éves Oczella Esztert, második udvarhölgyének pedig a 23 éves Dukai Babettet választotta a zsűri.

A közönség Dézsányi Biankát találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben. A 2016 legszebb mosolya címét Késmárki Enikőnek ítélte a közönség.

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 15 lányt, akik vasárnap este a Duna csatorna élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért.

A programban a lányok többek közt bikiniben, a magyar olimpikonok tiszteletére aranyszínű ruhában, esélyiben és Bélavári Zita divattervező népi ihletésű kreációiban is megmutatták magukat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Babát vár a szépséges magyar énekesnőLegyőzte a rák a szépségkirálynőt, 22 évesen halt megRovatok: KultúraTelepülés: MagyarországCímkék: külföld, kultúra, Magyarország, Magyarország Szépe, Miss World 2016Forrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »