Íme a hangfelvétel, amelyen Ahern Soros zsoldosairól beszél

Íme a hangfelvétel, amelyen Ahern Soros zsoldosairól beszél

A Magyar Idők birtokába került az a hangfelvétel, amelyen Soros György egyik legközelebbi munkatársa, a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője beszél arról, hogy Soros a Nyílt Társadalom Alapítványt (Open Society Foundations) eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására az Egyesült Államokban és Európában. A Fidesz szerint Soros „zsoldoshadserege” a bevándorlás ellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik.

Az illető, Tracie Ahern a beszélgetésben elismerte, hogy az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják. Az erről szóló kérdésre azt felelte: „Nos [az alapítvány] erre való, igen.”

Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktorral folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezi, Tracie Ahern arról beszél – idézi a Magyar Idők –, hogy „mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött” Magyarországon Soros az alapítványán keresztül. Ahern ezzel összefüggésben azt is hozzátette: legalább kétezer ember dolgozik ott (Magyarországon), hogy érvényre juttassák Soros akaratát.

A hangfelvétel magyar felirattal itt érhető el.

Bayer Zsolt publicista a bolgjában  arról ír, hogy Siewert András, a Migration Aid vezetője korábban úgy fogalmazott: Bayer Zsolt angol, orosz, izraeli titkosügynököket, kémeket mozgat és pénzel, de Siewert „átlátott minden praktikán, és csak azért mondott ‘nagyokat’, hogy ‘fenntartsa az ügynökök érdeklődését”.

Bayer ennek cáfolatául felhívja a figyelmet, hogy a Magyar Idők honlapján is elérhető felvételen ezúttal maga Tracie Ahern beszél arról, hogy kétezer ember áll Magyarországon Soros zsoldjában, „kétezer ember dolgozik azért, hogy érvényre juttassa Soros politikai akaratát”.

Hírdetés

Fidesz: Soros „zsoldoshadserege” a bevándorlás ellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

A Fidesz szerint az elmúlt napok újabb leleplezéseket hoztak, amelyekből kiderült, hogy Soros „zsoldoshadserege” a bevándorlásellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője kifejtette: Soros György fizetett zsoldosai migránsszervezeteken, Brüsszelen és a hazai ellenzéken keresztül is Orbán Viktort és Magyarországot támadják. Halász János szerint ezt most már mind hangfelvételek is bizonyítják.

Rámutatott: lebuktak, hogy magyarok tízezreinek a munkáját és megélhetését is képesek tönkretenni azzal, hogy német vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot. Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán-kormányt támadja. Lebuktak azért is, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeznek a migránsok között – sorolta a kormánypárti politikus.

Halász János kiemelte: Soros brüsszeli szövetségesei is folytatják a Magyarország elleni támadásokat és a hazánkat elítélő Soros-jelentés előkészítését. Mint mondta: Soros jelöltjei az ellenzéki oldalon is felsorakoznak. Az ellenzék vezetői a Soros-hálózat emberei, és minden helyi választókerületben ott lesz Soros jelöltje – közölte.

forrás: badog.blogstar.hu, Magyar Idők

The post Íme a hangfelvétel, amelyen Ahern Soros zsoldosairól beszél appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »