Imádkozni indult, bozótvágóval kaszabolták halálra

Megtámadták egy vallási kisebbség tagját Bangladesben. Az ismeretlenek egy hindu templom egyik dolgozóját kaszabolták halálra.

A 45 éves Sajmanonda Daszt a fővárostól, Dakkától 300 kilométerre lévő Jenaida körzetében ölték meg. Egy helyi tisztségviselő szerint a férfi éppen a reggeli imára készült – egyebek mellett virágot szedett -, amikor három motoros férfi bozótvágó késekkel megölte, majd elmenekült. Egyelőre nem tudni a gyilkosság okát, és a történtek miatt még senkit nem vettek őrizetbe – írja az MTI.

A többségében muszlimok lakta, 160 millió lakosú Bangladesben az utóbbi időben megszaporodtak a vallási kisebbségek tagjai és a liberális aktivisták elleni halálos támadások. A gyilkosságok egy részét az Iszlám Állam vállalta magára, de a bangladesi kormány tagadja, hogy a dzsihadista szervezet jelen lenne az országban, és a támadásokat a helyi szélsőségeseknek tulajdonítja.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Grizzlymedve lökött le egy embert a bicikliről a parkban, és megölte”Kérlek! Ne lőj!” A házuk előtt végezte ki két lányát a pszichopata anya”Záporoztak körülöttünk a golyók én megcsókoltam és megöleltem a feleségemet”Rovatok: KékfényTelepülés: VilágCímkék: kékfény, krimi, brutális támadás, kaszabolás, Banglades, ismeretlen tettesForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »