Ilyen zavaros lesz, ha hülyeségtablettát szed

“Nem a Jobbik néppártosodik, baszki, hanem a Fidesz nácul

Most épp nem az EU, hanem a magyar kormány idézi Európa legsötétebb évtizedeit. Hazudnak, ferdítenek és hergelnek, ha azzal legalább egy kis népszerűséget lehet szerezni. A következmények nem is számítanak.

Vajon mikor jön el az, hogy oda kell állnunk Debreczeni József elé, hogy bocs, végig neked volt igazad?

Jó, ez talán egy erős mondat, meg sok mindene volt, de igaza az pont nem. Ennek ellenére is elképesztő az a tempó, amivel a hülyegőzöst fűti az Orbán-kormány.

Alapvetően taszítónak, visszásnak és károsnak tartom azt, ha valaki arról hápog, hogy Magyarországon nincs demokrácia. Van, csak szar. Nem diktatúra van nálunk, hanem valami furcsa, béna verziója a tekintélyalapú irányított demokráciának, ahol az gazdaság téeszesítve működik, a magyar GDP felét a költségvetés adja, miközben ezt a kiadási oldalt különböző érdekcsoportok tartják fogva.

Nem diktatúra, na, hanem valami fura izé. Ha itt diktatúra lenne, senki nem adta volna ki az MNB alapítványainak adatait, akkor meg most nem lenne min háborognunk.

Ennek ellenére, vagy hát pont ezért, annyira durva az, amit a kormány gyűlöletben és hergelésben nyom. Lázár János csütörtökön kiállt egy rakás újságíró elé és azt mondta, az EU mostani tervezete, amiben pénzbüntetést szabna ki a tagállamokra minden be nem fogadott menekült után, Európa legsötétebb időszakát idézi vissza. Szerinte az EU ezzel vette a bátorságot, hogy meghatározza, mennyit ér egy ember, ráadásul mindezt származás alapján.

Lázár csütörtökön fél kettőtől négyig rendszeresen mond irdatlan baromságokat, a nagy részéről ráadásul ő is tudja, hogy azok. A mostaniban van igazság is. (…)

Az egész tervvel egy rakás probléma van, de azért ezt a nácizmushoz hasonlítani erős lenne. (…)

Körmenden valaki betörte egy iskolai tornaterem földszinti ablakát. Be nem másztak rajta, mert egyébként nem lehet bemászni rajta. Az ATV egyből megírta, hogy migránsok támadtak az iskolára. Ebben eddig semmi meglepő nincs, az ATV régóta olyan tempóban migránsozik, hogy hozzájuk képest Orbán Viktor az Amnesty International. (…)

Most épp nem az EU idézi fel Európa legsötétebb évtizedeit, hanem a magyar kormány.”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »