Illegális migránsokat fogtak el Mezőkaszonynál (Videó)

Illegális migránsokat fogtak el Mezőkaszonynál (Videó)

Négy illegális migránst vettek őrizetbe a kaszonyi határőrök az ukrán-magyar határ mellett.

A munkácsi határőregység mezőkaszonyi egységének határőrei négy illegális migránst vettek őrizetbe az ukrán-magyar határ mellett.

Jelenlétükről egy helyi lakos tájékoztatta a határőröket, akik azonnal keresési akciót indítottak. Akciójukat siker koronázta. Hamarosan négy 17, 21, 22 és 33 éves férfit találtak az ukrán-magyar határ mellett, akiket őrizetbe is vettek.

Hírdetés

A fogvatartottak semmilyen dokumentumot nem tartottak maguknál. Közülük hárman Afganisztán állampolgárának, egy  pedig Banglades állampolgárának vallotta magát. Ezt az információt jelenleg ellenőrzik.

Kiderült, hogy valamennyien illegálisan kívántak átmenni Magyarországra. Magyarországról ketten Nagy-Britanniába, ketten pedig Franciaországba, illetve Olaszországba ment volna.

A férfiakat a határőrségre vitték, hogy jegyzőkönyvet készítsenek a közigazgatási szabálysértésekről. Továbbá nyomozást folytatnak az illegális csempészet megszervezésében részt vevő személyek kilétének megállapítására – közölte a Ukrán Állami Határőrszolgálat nyugati regionális főosztálya közösségi oldalán.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »