Illegális bevándorlókat fogtak el Röszkénél – jönnek az albánok is…

A magyar rendőrök négy migránst tartóztattak fel Röszkénél, akiket az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek – olvasható a rendőrség honlapján. A rendőrök 2018. február 25-én 0 óra 5 perckor Röszke közigazgatási területén tartóztatták fel a határsértőket. A csoport tagjai magukat albán állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 31 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 9 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 191 személyt fogott el, közülük 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 130 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 185 személyt állítottak elő, köztük 87 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 128 esetben foganatosítottak.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »