Illegális bevándorlók- A baloldal újabb hazaárulása

Illegális bevándorlók- A baloldal újabb hazaárulása

A kormány felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy fejezzék be a sumákolást.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a magyar baloldal azzal, hogy támogatta az Európai Parlament (EP) jelentését a kényszerbetelepítésről, világosan állást foglalt a kérdésben.

“Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar baloldal egy olyan állásfoglalást támogatott az EP-ben, amely alapján pénzbüntetéssel sújtanák Magyarországot akkor, ha nem fogadja el a kényszerbetelepítést. Nagyon sunyi tempó ez: a baloldal idehaza elsumákolja, hogy igent vagy nemet mondjon a kényszerbetelepítésre, de az EP-ben támogatja azt. Felszólítjuk a baloldali ellenzéki pártokat ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban. Arra az egyszerű kérdésre kell válaszolniuk igennel vagy nemmel, hogy támogatják-e a kényszerbetelepítést” – fogalmazott Dömötör Csaba.
A baloldalnak színt kell vallania, ezért a kormány felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy “fejezzék be a sumákolást”, ne beszéljenek félre és tegyék egyértelművé álláspontjukat a népszavazással kapcsolatban.
Mint mondta, a magyar kormány szerint csak a magyar emberek dönthetik el, kivel szeretnének együtt élni, ezért van szükség az október 2-ai népszavazásra, ezért is fontos, hogy a referendumon minél többen vegyenek részt.
Szerinte a magyar baloldal itthon elsumákolja, hogy mit is gondol a kényszerbetelepítésről, de az EP-ben támogatja azt. Álságosnak nevezte az MSZP elnökének, Molnár Gyulának azon kijelentését, hogy nincs következménye az októberi népszavazásnak.
Dömötör Csaba szerint a baloldal minden lehetséges eszközzel “fúrja” az októberi referendumot és ez nem jelent mást, mint hogy a baloldal bevándorláspárti.
Hangsúlyozta, a kabinet az elmúlt hónapokban minden lehetséges eszközzel és fórumon tiltakozott a bevándorlók elosztása ellen, hiszen a magyar kormány álláspontja egyértelmű: a bevándorlók szétosztása helyett a határok védelmére kell összpontosítani.
A kényszerbetelepítés terve veszélyes és értelmetlen, egyetlen problémát sem old meg, viszont sok újat teremt – szögezte le a politikus, hozzátéve, hogy nem kérték ki az állampolgárok – köztük a magyarok – véleményét egy olyan kérdésben, amely évtizedekre meghatározhatja Európa sorsát.

magyartudat.com

 


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »