Ikreket váró kismamát gázoltak halálra Győrszemerén

Halálra gázolt egy autó egy 34 éves kismamát péntek este Győrszemerén – írja a Kisalföld.hu.

A portál információi szerint egy külföldi katona ütötte el a nyolc hónapos terhes anyát és tizenhat éves lányát. A kamasz már jobban van, az édesanyját és az ikreket azonban nem tudták megmenteni. Hat gyermekkel maradt egyedül az apa.

A baleset a 83-as főúton történt eddig tisztázatlan körülmények között. A kismama a kórházba tartott, mert a programozott császármetszés előtt még injekciókúrát kapott. A tizenhat éves lányt jelenleg a Petz-kórház gyermekintenzív osztályán kezelik, megfigyelés miatt van ott, az állapota nem súlyos.

A baleset miatt el kellett terelni a forgalmat a 83-as útról abba az utcába, ahol a család él. Egy kamion elszakította az egyik vezetéket, amely éppen családi házuk kéményét találta el, az pedig a háztetőre omlott.

A Lapcom Média Alapítvány kuratóriuma gyorsított eljárásban úgy döntött, 150 ezer forinttal segít a családnak, mert nem lenne pénzük a temetésre. Horváth Gyula, Győrszemere polgármestere azt ígérte, megnézik, mit tehetnek.

A baleset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. A portál több forrásból is úgy értesült, hogy amerikai katona lehetett a gázoló.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »