Így kurvaanyázik a fideszes polgármester

Így kurvaanyázik a fideszes polgármester

EU-támogatásból épített magánház, egy eltűnt tanuszoda,  konténerben tanuló gyerekek, erdő közepén vezetett kivilágítatlan bicikliút, éjjel-nappal fényárban úszó lovastanya. Az N1TV visszatért Izsákra, ahol a polgármester nem örült a stábnak.

Izsák polgármestere valamit nagyon tudhat: négy választást nyert függetlenként, az ötödiket már a Fidesz támogatásával. Saját elmondása szerint Lezsák Sándor támogatja, miközben a település épül-szépül, bár, azért vannak problémák. Szagosak.

“Izsák egy szar helyen van, ezt neked mondom. Hat-nyolc aranykoronás földek vannak, szélfútta homokhátság kellős közepén vagyunk. Ide autópálya a kibaszott életben nem fog jönni ide, horvát tengerpartunk nem lesz, nem kell mondani.

Bár tengerpart nem lesz, van eltitkolt per, magáncélra használt vendégház, saját benzinkút, trafik

“A rendszer úgy működött, hogy elvégeztek 50 millió forint árban – most csak mondtam valamit – ezt a pénzt, ugye elküldte nekem a számláját. Honnan a kurva anyjából fizettette volna ki Orgovány Ágasegyháza? Csóró, semmitérő kis település. Honnan fizette volna ezt az 50 vagy 100 milliós számlát? Ez egy kétmilliárdos beruházás volt Izsák-Orogovány-Ágasegyházára egy kalap alatt, miután sehol nincs egy elfolyó csatorna.”

– mondta a polgármester, aki arra a kérdésre, hogy akkor miért nem tudott róla a testület, csak annyit felelt:

“Mert az ügyvéd azt kérte.”

Ahogy az interjúból az is szépen kiderült, hogy az EU-s pénzből épült vendégházban igazából ő lakik, de időként a baráti kör is megszáll ott.

Azért szerencsére filléres gondok nagy valószínűséggel nem kínozzák a polgármestert. A város egyetlen benzinkútja az övé, ahogyan a helyi dohánytrafik is. Igaz, hogy  benzinkúton nem lehet trafik, de ügyesen megoldotta: a fabódét ráépítette egy ott álló ház utcafronti ablakára, így már más a helyrajzi száma.

“Csak hogy képbe legyetek, van három fiúgyerekem, azokat is nevelem, agrármérnök, paraszt. Kurva anyjukat, izének kell lenni, mert azért elég kemény vagyok, én határozok mindenben. Én öt választást nyertem meg zsinórban Izsákon. Hidd el az embereket is próbálom szeretni. Most már ez az egész kurvára rosszul esett nekem. Kapom ám a telefonokat, hogy kurva jó a sajtód.”

Hát, a sajtója biztosan jó, de lehetne akár jobb is, gondolhatta a polgármester, aki a beszélgetés végén azért még egy üveg bor is adott volna “ajándékba” a tevékenységét bemutató újságírónak…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »