Ifjúsági híradót indít a dunaszerdahelyi médiavállalat

Ifjúsági híradót indít a dunaszerdahelyi médiavállalat

A Perfects Rt. közel negyedszázada szolgáltat televíziós híreket a dunaszerdahelyi eseményekről a DSTV heti adásaiban, az ősztől havi rendszerességgel fiataloknak szóló programmal is jelentkezik.

„Fontosnak tartjuk megszólítani a dunaszerdahelyi fiatalokat, hogy bemutassák mindennapjaikat és a környezetükben történő eseményeket. Úgy gondoltuk, hogy kezdetben megfelelő formája lehet a havi 8-10 perces adásidővel a dunaszerdahelyi.sk felületein jelentkező híradó” – mondta el A. Szabó László, Dunaszerdahely alpolgármestere, a Perfects Rt. elnöke.

Hírdetés

„Olyanok jelentkezését várjuk, akik akár az iskolai újságban vagy tévében kipróbálták magukat, esetleg más platformokra készítettek videós műsorokat. Amit mi tudunk nekik kínálni, az a szakmai háttér, több ezres közönség, egy profi stúdió és olyan tapasztalatok, amelyek nagyon hasznosak lehetnek számukra, ha ezen a területen képzelik el a jövőjüket. A legjobbaknak pedig a jövő évtől egy ösztöndíjat is szeretnénk felkínálni” – ismertette a részleteket Rajkovics Péter, a városi médiavállalat igazgatója.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »