Idős magyar nénit akart kirabolni a fiatalkorú „nekem mindent szabad, azé mert"

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú kisújszállási “lakos” ellen – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 17 éves “fiú” március 27-én 10 óra 30 perc körül becsöngetett Kisújszálláson egy családi házba azzal az indokkal, hogy az egyik szeretetszolgálatnak gyűjt adományt. A kapuhoz érkező ingatlan tulajdonosával a kerítésen keresztül kezet fogtak. Miután az idős nő közölte, hogy nem tud pénzt adni, a fiú ismét kezet nyújtott. Ekkor megszorította az asszony egyik, majd a másik kezét és megkísérelte az ujjain lévő két gyűrűt lehúzni. A sértett azonban kiabálni kezdett, így a fiatal értékek nélkül elmenekült a helyszínről.

Hírdetés

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatokat, információkat gyűjtöttek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a 17 éves támadót. A nyomozók a fiatalkorút elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »