Idős asszonyt fosztott ki

Idős asszonyt fosztott ki

Idős asszonyt fosztott ki

Műszaki cikkeket és karórát vitt el egy idős asszony otthonából egy szegedi kerékpártolvaj. A rendőröknek három nap sem kellett a gyanúsított kézre kerítéséhez.

Hírdetés

A 43 éves férfi 2018. október 15-én, délután, egy szegedi presszóban találkozott a sértettel, aki az otthonában levő kazán javítására kérte meg a gyanúsítottat. Ezután mindketten az asszony lakására mentek, ahol az idős nő nem sokkal később elaludt, majd a férfi elvitte az ingatlanban található laptopot, televíziót és karórát.

A feltételezett elkövető három nap múlva kerékpárral közlekedett a belvárosban, amikor a rendőrök igazoltatták. A férfi sem a kétkerekűvel, sem a táskájában talált laptoppal és órával nem tudott elszámolni, ezért előállították.

Kiderült, hogy nem csak a nála levő biciklit, hanem korábban egy másikat is lopott Szegeden. A rendőrök tőle valamennyi vagyontárgyat lefoglalták. A gyanúsított vallomásában beismerte a bűncselekmények elkövetését, valamint azt is elárulta, hogy az asszonytól elvitt televíziót kinek értékesítette.

A férfival szemben kifosztás és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »