Idén már 44 embert késeltek halálra Londonban – leginkább a kontinensfoglaló bűnözők

Londonban idén már a negyvennegyedik késelés következetében beállott halálesetet jegyezték. Ez azt jelenti, hogy átlagosan heti kettő embert ölnek meg a brit fővárosban ilyen módon.

Ezúttal Brentben egy 28 éves nőhöz szálltak ki a mentők, akit a helyszínen több, késtől származó szúrt sebével próbálták ellátni. A riasztás 14 óra 32-kor érkezett, akkor még volt halovány remény a megmentésére, de 12 perccel később elhunyt – tudtuk meg a Mirrortól.

Hírdetés

A rendőrök forró nyomon indultak, és rögvest lekapcsoltak egy 43 éves férfit. A nyomozást vezető tiszt szerint gyilkos és áldozatta ismerhette egymást, mert dulakodásnak nem lelték nyomát. Az elfogott gyanúsított hirtelen felindulásból követhette el barbár tettét.

A fővárosi rendőrség igyekezett megnyugtatni a brit főváros északnyugati részén élőket, de ez aligha sikerült, ugyanis 48 óra leforgása során ez volt a környéken a harmadik erőszakos cselekmény.

Épp a napokban számoltunk be a Borsban, ahogy egy kontinensfoglaló nigger biciklis penge hosszúságú késsel, bosszúra szomjazva nekiront egy autósnak Londonban, aki végül szerencsésen el tudott menekülni.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »