Ideje, hogy a jövőnket mi magunk, fiatalok álmodjuk meg!

Ideje, hogy a jövőnket mi magunk, fiatalok álmodjuk meg!

Megalakult a Szövetség párt Összefogás platformjában tömörülő fiatalok országos szervezete, a Megújulás – Szlovákiai Magyar Ifjúsági Szövetség (SZMISZ). 

A szlovákiai magyar fiatalok a kiszámíthatatlan hazai járványügyi és politikai intézkedések miatt Budapesten tartották az alapító gyűlésüket, ahol így számos Magyarországon és külföldön tanuló felvidéki diák is részt vehetett.

Az alakuló gyűlésen jóváhagyták a szövetség alapszabályzatát és megválasztották a Megújulás-SZMISZ elnökségét (Nagy Teo elnök, Haják Norbert, Hadacs Máté, Jennifer Szaksz, Nagy Leó).

A MEGÚJULÁS – Szlovákiai Magyar Ifjúsági Szövetség (SZMISZ) alakuló nyilatkozata:

Újra eljött az ideje, hogy a szlovákiai magyar huszonévesek és tinédzserek valós értékei és érdekei is megjelenjenek a közbeszédben és politikában.”

Mivel ezek ma sem mindig azonosak az előttünk járó generációk elképzeléseivel, nyomatékosításuk céljából létrehoztuk a saját szövetségünket. Ideje, hogy a jövőnket mi magunk, fiatalok álmodjuk meg!

Ideje, hogy aggodalmainkra válaszokat keressünk, problémáinkat összefoglaljuk, megoldási javaslatokat tegyünk!

Hírdetés

Ideje, hogy jelenünkbe beleszóljunk, s a jövőnket szervezetten, a saját kezünkbe vegyük – áll a szervezet szerkesztőségünkbe eljuttatott nyilatkozatában.

1, ÉRTÉKRENDSZERÜNK:

2, CÉLJAINK:

3, TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

Illetékesnek tartjuk nemzedékünket a világot és az egész társadalmat érintő kérdésekben is:

4, A fiatalokat kiemelten foglalkoztató TÉMÁINK:

5, ESZKÖZEINK:


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »