Idegenben játszanak a háromszéki csapatok (Labdarúgás, 3. Liga)

Idegenben játszanak a háromszéki csapatok (Labdarúgás,  3.  Liga)

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság odavágó-sorozatának kilencedik, utolsó fordulójában mindkét háromszéki csapat idegenben játszik szombaton. A Kézdivásárhelyi SE 14 órától a Brassói SR, a Sepsi OSK II. pedig 15 órától a Plopeni otthonából próbálja elhozni a három pontot.

Az előző hétvégén mindkét háromszéki csapat 3–1 arányban győzött hazai környezetben, a Kézdivásárhelyi SE az utolsó előtti Plopeni, míg a Sepsi OSK II. az FC Hermannstadt II. felett diadalmaskodott. Nyolc mérkőzést követően a céhes városi együttes 11 ponttal a rangsor ötödik helyét foglalja el, míg a megyeszékhelyi gárda 19 ponttal a második, ugyanis a listavezető Székelyudvarhelyi FC jobb gólkülönbséggel rendelkezik. A kézdivásárhelyi születésű Elek Róbert irányította Brassó SR az előző játéknapot vereséggel zárta, az FC Pucioasa otthonában maradt alul. Gazda József legénysége és a brassói csapat az előző idényben háromszor találkozott egymással, a Román Kupában tizenegyespárbaj után a sárga-fekete mezesek jutottak tovább, majd a bajnokság kézdivásárhelyi odavágójában is begyűjtötték a három pontot, a visszavágóban pedig döntetlen született. A 2020–2021. évi szezonban a Sepsi OSK II. nem tudta legyőzni Prahova megyei ellenfelét, amellyel a sepsiszentgyörgyi odavágóban gól nélküli döntetlent játszott, míg a visszavágóban a házigazdák nyertek.

Hírdetés

A 9. forduló programja: * ma: FC Hermannstadt II.–Blejoi (15 óra) v szombat: Brassói SR–Kézdivásárhelyi SE (14 óra), Plopeni–Sepsi OSK II. (15 óra), Brassói Kids Tâmpa–FC Pucioasa (15 óra), Barcarozsnyói Olimpic–Székelyudvarhelyi FC (15 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »