Ide vezet a cigány férj és a "táncos" múlt: 11 éves gyermekét szurkálta meg egy szabadszállási "anya"

A 11 éves gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 41 éves szabadszállási nő 2016. november 30-án a hajnali órákban otthonában megszúrta a 11 éves fiát, majd önmagában is megpróbált kárt tenni. A fiú az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett, a nő jelenleg kórházi kezelés alatt áll.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az anya ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – olvasható a rendőrség honlapján.

Cigány férj és "táncos" múlt

Információink szerint a saját gyermekét bántalmazó "anya" neve Cs. Andrea. Korábban Németországban dolgozott, állítólag "táncosnőként".

Rendkívül hanyag, nem dolgozik, háztartást nem vezet. Rákos beteg édesanyját is többször bántalmazta. Környezetében élők szerint Andrea viselkedése az utóbbi időben láthatóan megváltozott, zavarttá vált. A gyermek sokat hiányzott az iskolából, amit a tanárok jeleztek.

A szurkálás előtt többször is figyelmeztette környezetét, hogy meg fogja tenni, az illetékes hatóságok azonban ezt nem vették komolyan.

Férje cigány, nem él velük, Kecskeméten lakik.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »