Ide igazolna Messi, ha elhagyná a Barcát

SportSpanyolország

A Manchester Cityhez szerződne Lionel Messi, ha elhagyná a Barcelonát. Az argentin klasszis elsősorban azért részesítené előnyben az angol klubot más csapatokkal szemben, mert újra együtt dolgozhatna Pep Guardiolával – írja a Csakfoci.

Guardiola a nyáron veszi át a Manchester City irányítását, és nem titkolja, hogy egykori klubjából is szívesen látna játékosokat a manchesteri együttesben. Lionel Messi is azok közé tartozik, akiket Guardiola el tudna képzelni új csapatában, de egyelőre nem sok esély van a megszerzésére, hiszen a világ egyik legjobbjának tartott futballista remekül érzi magát a katalánoknál és hosszútávon szeretne ott játszani.

A hírek szerint Messi és képviselői ugyanakkor biztosították az angol klubot arról, hogy ha valaha távozna az argentin játékos Barcelonából, akkor csakis a Cityhez igazolna. A manchesteriek esélyeit növeli, hogy a klub két vezetője, Txiki Begiristain és Ferran Soriano közeli viszonyban van Messivel és családjával.

Guardiola a Barca-játékosok közül nemcsak Messit, hanerm Luis Suárezt, Sergio Busquetset és Dani Alvest is szívesen leigazolná. Az említett labdarúgók megszerzésére jelen pillanatban kevés esély van, a Citynél azonban az utánpótlásra is költenek, 200 millió angol fontot fektettek a klub akadémiájába, azzal a céllal, hogy akár Messihez hasonló képességű játékost neveljenek a nagy csapat számára.

View the full image Forrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »