Ibrahimovic: Isten leszek Manchesterben

Ibrahimovic: Isten leszek Manchesterben

Azt eddig is tudtuk, hogy Zlatan Ibrahimovic önbizalma az egeket verdesi, ám kétségtelen tény, hogy a szavai mögött bizony tettek állnak. A Manchester Unitedben való bemutatkozása nem sikerülhetett volna fényesebbre; azt is elárulta, új klubja neki köszönhetően simán leigazolhatja Paul Pogbát.

Nem kellett sokáig várni a Manchester United szurkolóinak, hogy lássák, José Mourinho gárdája valóban kifogta az aranyhalat Zlatan Ibrahimovic leigazolásával. A 34 éves svéd csatár ugyanis mind a pályán, mind pedig civilben megtette az első lépéseket, hogy valóban halhatatlanná váljon a Vörös Ördögöknél.

Egy hét közös edzés után – a hírek szerint ő edz a legkeményebben az egész keretben, ráadásul az orvosi vizsgálatokon messze a legjobb adatok az övéi – egy igazán rá jellemző gólt ért el a Galatasaray elleni edzőmeccsen. Elég volt neki négy perc, és Valencia beadását látványos ollózó mozdulattal juttatta a török kapuba.

„Kizárólag a kemény munkában hiszek. Újra vissza akarom juttatni a Unitedet a csúcsra. Én nem a királya, hanem az istene leszek Manchesternek” – jelentette ki a BBC riporterének Ibrahimovic.

Ráadásul Paul Pogba 110 millió eurós átigazolásáról is elmondta a maga teóriáját. „Ne aggódjon senki Paul átigazolási díja miatt, ugyanis ezt a pénzt egy bizonyos Ibrahimovic mezeinek eladásából simán előteremti a klub” – közölte a rá annyira jellemző „szerénységgel” a világklasszis. Hogy nem a levegőbe beszélt, álljon itt egy adat, amelyet a The Sun hozott nyilvánosságra: az Ibra nevével ellátott 9-es mezből csak Kínában eladtak 800 ezer darabot egyetlen hét alatt, ami 90 millió eurónyi bevételt jelentett a klubnak.

Ha José Mourinhoval megnyerik a Premier League-et és a bajnokok ligáját, a végén tényleg isten válik belőle Manchesterben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »