Ibra-szobrot az Eiffel-torony helyére

Ibra-szobrot az Eiffel-torony helyére

Most már lassan biztosra vehetjük, hogy a szezon végén Zlatan Ibrahimovic távozik a Paris Saint-Germain csapatától. A svéd világklasszis ugyanis elmondta, a maradása ára nem más, minthogy cseréljék le az Eiffel-tornyot az ő szobrára.

Azt eddig is tudtuk, hogy Zlatan Ibrahimovic egyéniség nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. Az az ő egyéni pechje, hogy kivételes tudása ellenére – vélhetően – sosem fogja megkapni az Aranylabdát, ám abban biztosak lehetünk, a Paris Saint-Germain szurkolói szemében jelenleg nincs jobb futballista szerte e világon. Az elmúlt hétvégén a Troyes vendégeként vezette „Ibrakadabra” újabb fölényes győzelemre csapatát, és a 9-0-s párizsi siker egyben azt is jelentette, hogy a PSG sorozatban negyedszer is megnyerte a francia bajnokságot. Zlatan ehhez „szerényen” négy góllal járult hozzá, majd nem sokkal a lefújás után a Daily Mail riporterének már arról beszélt, mik a tervei a jövőjére nézve.

– Mindig kiváló volt a kapcsolatom a szurkolókkal csakúgy, mint a klubvezetéssel, akik mindent megtettek értem. Jóban vagyok mindenkivel, itt nem is ez a kérdés. Ennek ellenére majdnem biztos, hogy a szezon végén távozom. A hátralévő másfél hónapomat még kiélvezem, ugyanakkor azt is megígérem, ha a csapat vezetősége és a szurkolói elintézik, hogy az én szobrom kerüljön az Eiffel-torony helyére, esküszöm, meghosszabbítom a szerződésemet – jelentette ki a 34 éves csatár, akinek állítólag ajánlatot tett a Manchester United, a Real Madrid, több amerikai klub, illetve valamennyi számottevő kínai csapat.

A döntés immár a párizsiak kezében: Eiffel-torony vagy Ibra-szobor…


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »