Hyballa: Fantasztikus foci a nézőknek, kevésbé az én szívemnek

Hyballa: Fantasztikus foci a nézőknek, kevésbé az én szívemnek

Tudtuk, hogy nehéz meccsre számíthatunk, és ez be is igazolódott. Minden elismerésem a kollégámé és csapatáé, mert játszani akarták a focit. Jól kezdtünk, majd rövid időn belül növelhettük is volna az előnyt, de Kalmár a kapufát találta el. Ezután felbátorodtak a vendégek, mi pedig nem tudtuk nagyobb nyomás alá helyezni őket a tizenhatosban.

Taktikai változtatásra volt szükség: Špiriak helyett Tretyakovot küldtem a pályára, Vida Máté pedig kihúzódott a jobb szélre, ezáltal Herc került a hatos játékos pozíciójába. Tretyakovra és Divkovićra pedig az egy az egy elleni helyzetekben volt szükség. Az utolsó harminc percben fantasztikus focit láthatott a közönség, az én szívemnek azonban nem tett jót ez a meccs.

Nagyon örülünk a győzelemnek.

Hírdetés

Pačindára már nem gondolok, nem az én játékosom, sok sikert kívánok neki új állomáshelyén. Meccs közben a saját taktikánkra összpontosítottam, és nem arra gondoltam, hogy hol van mellőlem Pačinda.

Ami pedig Šatkát illeti. Pénteken beszéltem vele. Tudjuk, hogy hibát követett el a válogatottban. Számíthat valamilyen büntetésre, de a válogatott egyetlen játékosa sem viselkedhet úgy, mint egy bulizós diák. Sajnálom, ami történt, és azt is, hogy lemondott a szövetségi kapitány.

fcdac.sk – Edzői értékelés a DAC-Zólyombrézó 3:2 (1:2) találkozó után

Nyitókép: fcdac.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »