Huszonhatodik alkalommal rendeznek családkongresszust Máriabesnyőn

Huszonhatodik alkalommal rendeznek családkongresszust Máriabesnyőn

November 7. és 9. között Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban rendezi meg családkongresszusát a Magyar Katolikus Családegyesület. Az alábbiakban Bíró László püspök meghívóját olvashatják.

Kedves házaspárok és családok, családokat szerető paptestvérek, szerzetesek és szerzetesnők, és mindnyájan, akik a család és az élet mellett álltok!

ÖRÜLJETEK ÉS UJJONGJATOK – A SZENTEBB CSALÁDOKÉRT
XXVI. családkongresszusunkon,
amely 2019. november 7-től 9-ig lesz Máriabesnyőn,
a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban
(2100 Gödöllő-Máriabesnyő, Kapucinusok tere 3.).

Egyre több fórumon hangoztatják a család- és istenellenes erők a maguk közhelyeit, gyalázva és ócsárolva a keresztény házasság- és családeszményt, ugyanakkor sokan készülnek boldog örömmel szívükben a házasságkötésre, óvják házasságukat megküzdött hűséggel, és élnek egyre boldogabb családi életet. Nekik szól Jézus szava: „Örüljetek és ujjongjatok, mert jutalmatok nagy a mennyekben” (Mt 5,11–12a); „Mert kiválasztott minket őbenne a világ teremtése előtt, hogy szentek és szeplőtelenek legyünk előtte szeretetben” (Ef 1,4).

A XXVI. Családkongresszuson arról elmélkedünk közösen, hogy miként juthatunk előre az életszentségre vezető úton, hogyan tehetjük családjainkat egyre szentebb családokká.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével, vagy az elektronikus jelentkezési felületen keresztül lehet. Jelentkezési határidő: november 2.

Hírdetés

 

Bíró László tábori püspök,
a MKPK Családbizottsága és
a Magyar Katolikus Családegyesület elnöke

 

A találkozó programját eseménynaptárunkból letölthetik.

Forrás: Magyar Katolikus Családegyesület

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »