Húsz láda csempészcigarettát foglaltak le a határőrök Kárpátalján

A cigarettacsempészeket a román határőrök vették észre.

A román határőrök azonnal értesítették ukrán kollégáiknak, hogy azok megakadályozzák a csempészkísérletet. A közös munkának köszönhetően a munkácsi határőregység alkalmazottai három ukrán állampolgárt tartóztattak le, valamint megakadályozták 12 láda cigaretta átszállítását a szomszédos Romániába. A határőrök jegyzőkönyvezték a történteket, a cigarettát pedig elkobozták – írja a Mukachevo.net.

További 8 doboz dohányárut a nagybocskói határőrség munkatársai találták meg. A csomagokat a csempészek hagyták maguk után, akik, amikor meglátták a határőröket, elmenekültek a helyszínről. A keresési műveletek során a határőrök egy ukrán állampolgárt állítottak meg, aki nem tudta igazoltatni magát, s azt sem magyarázta meg, miért volt az államhatár közelében. Az esetet jegyzőkönyvezték, a csempészárut pedig az illetékes hatóságoknak adták át – jelentette a munkácsi határőregység sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Két gépkocsiból 11 milliós cigarettafogásTöbb mint 900 csomag csempészcigarettát találtak a kárpátaljai határőrök egy német állampolgárnálEgy cigarettacsempész hölgyet füleltek le a debreceni pénzügyőrökRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: cigarettacsempészet, Ukrán Állami Határszolgálat, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírek, kékfény, bűnügyForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »