Hrojszman a csempészek fedezésével vádolja a bűnüldöző szerveket

Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök az üzleti élet képviselőivel történt találkozása során kijelentette, hogy a vámokon a bűnüldöző szervek tisztviselői fedezik a csempészetet – adta hírül az RBK-Ukrajina tudósítója.

„Azt akarom mondani, hogy a csempészet, az árak alulértékelése és más, árnyékrendszerek a rendvédelmi szervek közvetlen fedezése mellett történnek”- mondta a hivatalnok.

A kormányfő emellett felszólította a biztonsági szerveket, hogy működjenek együtt azért, hogy biztosítsák az ukrán üzletemberek normális munkáját.

Mint ismeretes, az Ukrán Állami Költségvetési Szolgálat 2016 év eleje óta több mint 15 ezer szabálysértést rögzített az ukrajnai vámokon.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Szakértő: Parlamenti többség nélkül ingatag Hrojszman helyzeteHrojszman azt ígérte, megmaradnak az ösztöndíjakHrojszman utasítást adott ki az utak javítására szánt pénz hatékony felhasználásának ellenőrzéséreRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Volodimir Hrojszman, Hrojszman-kormány, csempészet, Ukrajna, ukrajnai hírek, bűnügyForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »