Hrabko: Kočnernek terhelő bizonyítékai vannak Kollárral szemben

Marián Kočnernek állítólag olyan terhelő bizonyítékai vannak Boris Kollárral szemben, melyeket eddig nem hozott nyilvánosságra.

Marian Kočner hírhedt vállakozó, aki korábban azzal vádolta Boris Kollárt, hogy maffiózókkal áll kapcsolatban, további terhelő bizonyítékokkal rendelkezhet a politikussal szemben.

Ezt Juraj Hrabko publicista mondta a Tablet TV beszélgetésében.

Hrabko azt állítja, hogy Kočner felhívta őt, mikor azokról a fényképekről vezetett egy beszélgetést, amely Boris Kollárt a maffiához tartozó barátaival ábrázolja.

Hírdetés

Kočner ekkor azt mondta az újságírónak, hogy más, Boris Kollárra nézve terhelő bizonyítékokkal is rendelkezik, nem csak azokkal, melyeket nyilvánosságra hozott.

Hrabko a NAKA által Kočner ingatlanjaiban elvégzett házkutatások kapcsán elmondta, hogy azok arra engednek következtetni, hogy a rendőrségnek van valami a kezében Kočnerrel szemben, különben a bíró nem engedélyezte volna az akciót.

„Érdekes lesz megtudni, mit vittek el a trazorjából“ – mondta Hrabko, aki azonban nem gondolja, hogy a terhelő anyagokat Kočner az otthonában tartotta volna.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »