Hrabko: Kočner azt állította, hogy terhelő bizonyítékai vannak Boris Kollárról

Hrabko: Kočner azt állította, hogy terhelő bizonyítékai vannak Boris Kollárról

Marian Kočner kontroverz vállalkozó, aki a múltban maffiakapcsolatokkal vádolta meg Boris Kollárt, azt állította, hogy olyan terhelő bizonyítékok vannak a tarsolyában Boris Kollárról, amiket eddig még nem hozott nyilvánosságra – mondta Juraj Hrabko publicista a TABLET.TV-ben.

Én a Gamatex-ügy kapcsán ismerem Marian Kočnert. 1998 óta először az Önök műsorával kapcsolatban hívott fel“ – konstatálta Hrabko.

– mondta annak a beszélgetésnek a margójára, amire két évvel ezelőtt került sor.

Azokkal a házkutatásokkal kapcsolatban, amelyeket a NAKA végzett Kočner ingatlanjaiban, Hrabko arra enged következtetni, hogy a nyomozók elegendő bizonyítékot találtak Kočnerrel szemben, máskülönben a bíró nem engedélyezte volna az akciót. „A nyomozóknak biztosan van valami a kezükben Marian Kočnerrel kapcsolatban, mert meg tudták győzni a bírót” – mondta Hrabko.

Hírdetés

– tette hozzá Hrabko.

Személy szerint azonban úgy véli, hogy a ténylegesen kényes iratait biztosan nem tartotta otthon. „A fontos dolgokat általában nem tartják otthon az emberek. Ráadásul Kočnernek egy csomó külföldi vállalata van” – zárta le Hrabko.

Teraz.sk

Nyitókép: čas.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »