Hosszú Katinkáék miatt áll a bál

Hosszú Katinka és párja beindította az egyesületét, állítólag máris áll a bál.

A riói olimpián három aranyérmet szerző klasszis és edző-férje, az amerikai Shane Tusup beindította egyesületét, az Iron Aquaticset. A sportoló párja az egyik közösségi oldalon azt írja, a többi klub minden eszközt megenged magának, hogy megakadályozza, a gyerekek és a versenyzők hozzájuk igazoljanak. A Blikk úgy tudja, miattuk került hátrányosabb helyzetbe egy nagy múltú fővárosi klub.

“Nagyon elszomorít, hogy azt hallom, a klubok zsarolással és zaklatással próbálják megtartani a tagjaikat, miközben azzal kellene tölteniük az idejüket, hogy arra koncentráljanak, még többet nyújtsanak nekik. A gyerekekért és a szüleikért vagyunk, nem pedig ők vannak értünk! – jegyezte meg Instagram-oldalán Shane Tusup.”

Egy szülő, aki a Jövő SC-be járatja a gyermekét, arról beszélt a Blikknek, hogy az utóbbi napokban a Jövő SC nehéz helyzetbe került. Az egyesület tagjai a Császár- Komjádi Sportuszodában edzhettek.

“A múlt héten még úgy nézett ki, hogy meghosszabbítják az egyesület szerződését, s megmarad a három pálya 15-től 19 óráig a Komjádi uszodában. Azonban néhány nappal később kiderült, felsőbb utasításra Hosszú Katinkáék klubja kapja meg ezeket – árulta el egy neve elhallgatását kérő szülő a Blikknek. – Mi pedig mostantól hordhatjuk a gyerekeket a Tüske-uszodába, amely jóval messzebb van. Úgy tudom, éppen ezért, már legalább húszan átmentek az Iron Aquaticsbe”.

A lap a Császár-Komjádi Sportuszodát és a Tüske Uszodakomplexumot egyaránt üzemeltető Nemzeti Sportközpontok illetékeseit is megkereste, de a lapzártáig nem kaptak választ.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Hosszú Katinka megint remekeltHatalmas sikerrel kezdett Hosszú Katinka MoszkvábanRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportoló, magyar úszónő, Hosszú Katinka, botrányForrás: Blikk


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »