Hosszú Katinka édesanyjának mondott köszönetet a riói sikerekért – EXKLUZÍV KÉPEK

A háromszoros olimpiai bajnok és olimpiai ezüstérmes Iron Lady legnagyobb szurkolói, a családtagjai voltak az Olimpiai Játékok alatt. Most, a 7 napos versenysorozat után végre nemcsak egy-egy rövid ölelésre és gratulációra, hanem egy egész pihenőnapra is idejük volt együtt.

Rövid pihenés vár csak Hosszú Katinkára a 7 napos versenysorozat után, ugyanis hétfőn reggel máris indul a felkészülés a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokra. A hétvégét azonban igyekeztek minél hasznosabban, minél több pihenéssel eltölteni.

Erre a Procter & Gamble is lehetőséget biztosított Katinkának és édesanyjának, Barbarának – a „Köszi, Anyu!” kampány nagyköveteiként az olimpiai falu mellett felállított P&G Anya Rezidenciára kaptak meghívást, hogy egy szépségápolással egybekötött délutánt tölthessenek el együtt. Katinka és Barbara a P&G profi szakemberei által készített smink, haj és körömápolásban vehettek részt, valamint tölthettek el egy érzelmekkel és élményekkel teli napot itt.

EXKLUZÍV GALÉRIA!

Juhász-Kiss Barbara
PR tanácsadó
Open Communications Kft.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megható vallomás Hosszú KatinkátólHosszú Katinka a negyedik aranyáért úszhatHosszú nem számított az aranyra 100 hátonRovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, 2016. évi riói nyári olimpiai játékok, Hosszú Katinka, Iron Lady, „Köszi, Anyu!” kampány, nagykövet, RioForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »