Hosszabb lehet a menetidő az M0-áson autózóknak

Hosszabb lehet a menetidő az M0-áson autózóknak

Az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkák kapcsán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Sávszűkítésre kell számítani a Soroksári Duna-híd és a Hárosi Duna-híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és a Hárosi Duna-híd között is.

Hírdetés

A munkálatokat január 16-án, szerdán és január 17-én, csütörtökön reggel 9 óra és 16 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között végzik, mozgó terelés mellett.
A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a szakemberek, így az esetlegesen feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges.

A közlekedők türelmét kérik és azt javasolják, indulás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán. Ezen egyébként szerda délelőtt 11-kor az olvasható, hogy a szigetszentmiklósi kijárat közelében, a 20-as kilométernél festik a burkolati jeleket.
Az M5-ös felé sávzárásra és legalább 20 perccel hosszabb menetidőre készüljenek.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »