Holttestet találtak Zalaegerszeg egyik parkjában

Holttestet találtak szerda reggel Zalaegerszegen, a Dózsa-ligetben, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.

 Az MTI úgy értesült, hogy a férfi feltételezhetően öngyilkosságot követett el.Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Zalai Hírlap online kiadásában megjelent információt megerősítve elmondta: szerda reggel fél hét körül, járókelők találtak rá a Dózsa-ligetben a holttestre. A lap beszámolója szerint a Zala Megyei Szent Rafael Kórház előtti park környéket lezárták, a forgalmat is elterelték.

A rendőrségi szóvivő közlése alapján egy 54 éves, lakcím nélküli férfi holtestére bukkantak. Hozzátette azt is, hogy a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tévedésből kis híján megölte férjét a szerető asszonyKét meggyilkolt személy holttestére bukkantak a tűz oltása után UkrajnábanRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, Magyarország, holttest, hulla, öngyilkosságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »