Holnap ne menjen Pozsonyba, mert Macron megy – megbénul a város

Holnap ne menjen Pozsonyba, mert Macron megy –  megbénul a város

Megbénítja a közlekedést a fővárosban Emanuelle Macron francia államfő pénteki látogatása. Nemcsak a városközpontban, hanem a Pozsonyba vezető bekötőutakon is korlátozásokra kell számítani.

Délelőtt 10-től 12-ig, majd délután 4-től 6-ig lezárják a D 1-es autópályát. A francia küldöttség délelőtt érkezik meg Pozsonyba, ezért 11 órától a repülőtér és a városközpont között is korlátozzák a forgalmat. Körülbelül fél 11.30-ig lezárják a D1-es autópálya Aranyhomok és a SzNF híd közötti szakaszát, az Einstein utat, az Óvárosi (Staromestská) utcát és a Hodža teret. 12.15-től 12.45-ig nem közlekedhetnek az utók a Hodža tér, a Védcölöp utca (Palisády) és a vár közötti útvonalon. Délután szinte az egész városközpontot megbénítja a delegáció, 14.15.től 14.45-ig újra lezárják a Védcölöp utcát, a Szárazvám utcát, az SzNF teret, a Kórház (Špitálska), a Štúr és a Jesenský utcát. Körülbelül délután ötig újra megnyitják a központot, öttől fél hatig azonban ismét nem közlekedhetnek az autósok az Orsolya utca (Uršulínska)–Szárazvám–Hodža tér–Óvárosi utca–SzNF Híd–Einstein út vonalon és a várost elkerülő autópálya egy szakaszán.

Hírdetés

A rendőrség arra kéri a közlekedőket, óvatosan haladjanak az érintett útvonalakon és tartsák be a rendőri utasításokat. (TASR, béva)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »