Hollik: Véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben

Dobrev Klára személyében „egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája” szólalt fel kedden az Országgyűlésben – tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videónyilatkozata, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Hollik István arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.

Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.

Hírdetés

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták Gyurcsányné családjának.

– Az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról – folytatta –, aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta. Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc, „képviselőket veretett meg rendőrökkel” – tette hozzá.

– Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a „Gyurcsány-műveknek” olcsóbban adta az áramot – mondta Hollik István.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »