Hollik István: nem őszinte az Európai Néppárt

Hollik István: nem őszinte az Európai Néppárt

Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Képtalálat a következőre: „hollik hirado”

Hírdetés

Hollik István – dunaujvaros.com

Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a “Soros-úthenger”; sok néppárti képviselő a “Soros-hálózat” része – közölte Hollik István.
   
A vita nem a jogállamiságról szól, ez egy politika bosszúhadjárat – mondta annak kapcsán, hogy az Európai Parlament csütörtökön, részben néppárti szavazatokkal, elmarasztaló határozatot fogadott el a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről.
   
A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: az Európai Néppárt már se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem jobbközép, mélyen benne van annak a “Soros-hálózatnak” a tevékenysége, befolyásvásárlása, amely birodalmat épít, holott csak a nemzet boldogulása lehet a cél.
   
Az úgynevezett “börtönbiznisz” – az elítélteknek a rossz börtönviszonyok miatt megítélt kártérítések – kapcsán Hollik István azt mondta: a jogrendszer stabilitásának alapja, hogy a jogszabályok összhangban vannak az emberek erkölcsi ítéleteivel, igazságérzetével.
   
Ezt bonthatják meg az ilyen ügyek, ezért a Fidesz-KDNP támogatja, hogy kormány azonnal függessze fel ezeket a kifizetéseket – mondta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »