Hollik István (KDNP) sajtótájékoztatója

– Ahol megjelentek a migránsok, ott senki sincs biztonságban – közölte a kormánypártok álláspontját Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy migránsok súlyosan bántalmaztak egy magyar kamionsofőrt Franciaországban, Calais-nál csütörtök hajnalban.

A kereszténydemokrata politikus borzalmasnak nevezte a történteket, hozzátéve: „az még borzalmasabb, hogy ez most már bárhol bármikor bárkivel megtörténhet a migránsokkal teli Európában”.

A kontinensen egymást érik az erőszakos támadások – mondta –, és sajnos „a félholtra vert” magyar kamionsofőr nem az első áldozat, hiszen például néhány hete három afrikai bevándorló megerőszakolt egy magyar nőt Németországban.

Német lapokra hivatkozva megjegyezte: csak az elmúlt hétvégén legalább hat olyan szexuális támadás történt Németországban, amelyet migránsok követtek el.

„Megpróbálhatja például a BBC újságírója számon kérni Szijjártó Pétert, miért állítja a kormányzati tájékoztató anyag, hogy vannak no-go zónák Londonban, a probléma az, hogy az érintett újságíró elfelejtette: saját csatornája, a BBC készített korábban egy egyórás összeállítást a londoni no-go zónákról” – mondta Hollik István.

Szavai szerint Budapesten és más magyar településeken is megszűnne a mindennapok biztonsága, ha a brüsszeli kvótacsomag életbe lépne, és megkezdenék a migránsok tömeges betelepítését Magyarországra. Ezért el kell menni és nemmel kell szavazni a jövő vasárnapi kvótanépszavazáson – buzdított.

Azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök és Juhász Péter Együtt-alelnök szerint is a Fidesz megrendelésére figyelték meg őket olasz paparazzók, a kormánypárti politikus úgy reagált: ez minden alapot nélkülöző ostobaság, természetesen szó sincs ilyenről.

Arra a kérdésre, hogy sajtóhírek szerint Simonka György fideszes országgyűlési képviselő felesége három ingatlanra is kapott támogatást napkollektor-pályázaton, Hollik István úgy reagált: a szóban forgó pályázaton négyezren indultak, és aki szabályosan pályázott, az nyert. Köztük volt Simonka György felesége is, egyébként pedig az említett pályázatok közül az egyiket nem ő, hanem a képviselő édesanyja nyújtotta be – közölte, hozzátéve: a törvényeket mindenkinek be kell tartania, és nem volt kizáró ok a pályázatnál, ha valaki országgyűlési képviselő vagy annak felesége. Hangsúlyozta: minden törvényesen történt.

Forrás: kdnp.hu – MTI, fidesz.hu

sokkaljobb-kommentár: A sajtótájékoztató nem volt természetesen elfogulatlan. Védelmezte a koalíciós partner Békés megyei nagyágyúját, és leszólta az ellenzéket. Az igazság pedig valahol egész máshol lehet. Simonka György felesége a pályázatokat hol a férjezett nevén, hol a lánykori nevén nyújtotta be. Minden törvényesen történt? Akkor miért szólította fel korábban a Fidesz a pénzek visszafizetésére a képviselőt és családját?

Pusztaottlaka polgármestere volt korábban Simonka György, és a kistelepülés (300 körüli lakossal) több önhikis (önhibáján kívüli hátrányos helyzetű) támogatást nyert, mint a határmenti kisváros, Battonya. Amint elindulnak a pályázatokon a Simonkához köthető alapítványok, nyernek is. Mengyi Rolanddal (Voldemort) közös pályázatírójuk is volt. Az alapítványok körül ideje lenne alaposan körülnézni, és rendet vágni, mert már kezd sok(k) lenni belőlük. Tartottak-e házkutatást a dinnyekirálynál, vagy sem, most nem is erre hívjuk fel a figyelmet, hanem arra, hogy a cikkben lévő fotón a kapun tessék tanulmányozni, mennyi nyerő cég van oda bejegyezve? A cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2016. szeptember 24.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Sajnos továbbra is következmények nélküli ország maradtunk! Ráadásul egyre több szocialista és szabad demokrata politikus tűnik fel fontos pozíciókban a hatalom környékén! Vagy valóban nem történt rendszerváltozás, mint ahogy azt egyesek állítják, vagy visszarendeződés zajlik. Döntse el ki-ki saját vérmérséklete szerint!” (Részlet a Már nem korrupció – alkotmányos költség című írásból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »