Hollik István: Előre tudjuk mit fognak mondani

Egy új európai többség a magyar kormány célja – erősítette meg a kormányszóvivő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Hollik István arról is beszélt, hogy Soros-féle kampányrendezvénynek tartják a jövő szerdai Magyarországról szóló EP-vitát, ezért a magyar kormány nem vesz részt rajta.

A magyar kormány célja egy új európai többség – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a kormányszóvivő. Hollik István hangsúlyozta: a májusi EP-választás tétje, hogy a bevándorláspárti brüsszeli vezetők helyére bevándorlásellenes vezetők kerülnek-e.

Hírdetés

A kormányszóvivő azt is megerősítette, hogy a magyar kormány nem vesz részt a jövő szerdai Magyarországról szóló EP-vitán, mert Hollik István szerint „előre tudják, hogy mit fognak mondani”. Szerinte az Európai Unió vezetésében Soros György szövetségesei ülnek, ezért a vita valójában inkább egy „Soros-féle kampányrendezvény”.

Hollik István példaként hozta fel a magyarországi demokráciahelyzetről szóló Sargentini-jelentést, aminek állításait a magyar kormány egy több száz oldalas dokumentumban cáfolta, ám annak semmilyen hatása nem volt.

Szerinte az EP-vitában most is hasonló fog történni: a magyar kormány hiába cáfolna, előre eldöntötték, hogy mi mondanak majd. „Arról van szó, hogy van egy bevándorlásellenes ország és egy miniszterelnök, aki mögé egyre többen sorakoznak fel és akit a bevándorláspárti brüsszeli elit meg akar büntetni” – mondta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »