Holisztikus bőrápolás – Ez kell nekünk 40 fölött!

Amikor egy nő elér egy bizonyos életkort, már biztosan nem elegendő, ha csak van egy jól bevált bőrápolási rutinja. Ezt a rutint folyamatosan felül kell vizsgálni, és a saját testünkre figyelve változtatni rajta. A holisztikus bőrápolás nem csak egy problémára és annak megoldására koncentrál, hanem kerek egészként, az egész embert és a testét teszi a fókuszba.

Sokan úgy gondolják, 40 éves kor fölött már a B-oldal pörög, és minden nap ajándék. Bevallom, én is sokszor érzem így, amikor a bőrömön újabb ráncot veszek észre, vagy kicsit nagyobb a szokásos táska a szemem alatt. Hát, igen, ez a kor is eljön – írja a bien.hu. 

Hírdetés

Bőrünk állapotát sok külső és belső hatás befolyásolja, ráadásul egyszerre. Ez az, amiért minden oldalról jól be kell védenünk a bőrünket. 40 éves kor fölött ez hatványozottan fontos.

Karikás szemek, alvásproblémák, mélyülő ráncok, étkezési gondok keseríthetik meg a mindennapokat, tetézve ezt bőrhibákkal, aknékkal, pattanásokkal. A bőrszín már nem rózsás, hanem fakó és élettelen, szürkés színű. Legtöbbször problémát jelent a folyadékfogyasztás, a kevés folyadék miatt pedig egyre több ránc jelenik meg az arcodon, amelyek egyre mélyebbek. Először tehát fontos az életmódodat helyre tenni, hiszen enélkül egyetlen kozmetikum sem fog tudni segíteni.

Bizonyára te is észrevetted már, hogy egyes ételek és italok elfogyasztásakor a bőröd különféleképpen reagál. Minden gondod meglátszik rajta. Jó hír, hogy az is visszatükröződik, ha jól érzed magad, és helyes az életmódod.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »