Hol található az Infostart app?

Hol található az Infostart app?

Ne keresse, sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk ahhoz, hogy egyetlen kattintással elérje híreinket a mobiltelefonján vagy tabletjén.

Az Infostart fejlesztésekor első számú szempont volt az, hogy mobileszközökön is korlátlanul elérhetők legyenek híreink, hang- és képanyagaink. Ezért úgy terveztük meg, hogy a telefonok böngészőiben is egyedi külsővel jelenjen meg a portál, és könnyen olvasható legyen minden megjelenő tartalom.

Ennek megfelelően néhány mozdulattal önálló parancsikon hozható létre a mobiltelefon vagy a tablet főképernyőjén, és onnantól bármikor egyetlen érintéssel eléri az Infostart címlapját, és olvashatja a legfrissebb cikkeinket. A parancsikon létrehozása csak néhány másodperc.

Hírdetés

Ha iPhone-t vagy Ipadet használ, akkor a Safari böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd kattintson az alsó Megosztás ikonra. A megjelenő ablakban le kell görgetni a Hozzáadás a főképernyőhöz feliratig, amelyre rákattintva már csak a Hozzáadás parancsot kell megnyomni, és kész van az új Infostart-ikon a telefonunk főképernyőjén.

Androidos eszközön a Chrome böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva a felugró menüből válassza ki a Kezdőképernyőre feliratot.

Ha erre rákattint, majd a Hozzáadást választja, akkor egy ikon keletkezik az Infostart logójával a főképernyőn, amit bárhová elhelyezhet, és könnyedén eléri honlapunkat.

A képen egymás mellett látható a két lépés.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »