Hol nyaralnak politikusaink? Meg fog lepődni

Beköszöntött az uborkaszezon a szlovák politikában, habár a koalíciós válság még tartogathat meglepetéseket. Talán, ha kipihenik, lehűtik magukat a politikusok, őszre helyreállhat köztük a békesség. Nézzük, hová utaznak!

Szokás szerint Mallorcán tölti a nyarat Jana Bittó Cigániková, az SaS parlamenti képviselője. Évek óta ott nyaralnak, ugyanis az apósa ott él. Emellett pedig kiélvezik a kert nyújtotta örömöket is.

Richard Sulík, az SaS elnöke, gazdasági miniszter luxusnyaralás helyett ezúttal kerékpártúrára készül a barátokkal, de csakis akkor, ha ezt a munkája megengedi. A hegyi turizmust idén kerékpározásra cseréli és szabadidejét családjával tölti.

Selmecbányán élő szüleit készül meglátogatni Jaroslav Naď védelmi miniszter. Ha sikerül, külföldre is kiruccan pár napra, de nem túl messzire, hogy szükség esetén gyorsan haza tudjon térni.

Hírdetés

A hegyekbe, Csehországba és Olaszországba készül családjával Mária Kolíková igazságügyminiszter.

Legalább valamennyi időt a családjával készül tölteni a kormányfő, Eduard Heger is, hogy kipihenje az elmúlt kemény év fáradalmait. Feleségével és gyermekeivel a tengerhez készül, esetleg a hazai hegyekben is eltöltenek néhány napot.

Veronika Remišová infomatizációért felelős miniszter hegyi túrákat szervez, kerékpározással egybekötve, megspékelve egy kis sátorozással. Célja, hogy gyermekei megismerjék Szlovákia nemzeti kulturális értékeit, mint amilyen a nagyőri vagy a betléri kastély.

Erik Tomáš, a Hlas – SD képviselője idén kitart Horvátország mellett, ahol megvannak a kedvenc, jól ismert helyeik. Ráadásul sok szlovák honfitársukkal is találkoznak nyaralás során, ezért ott otthon érzik magukat.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »