Hogyan válasszak TV állványt otthonomba?

Hogyan válasszak TV állványt otthonomba?

Fel a falra!

Hatalmas szabadságot adhat a nappali berendezésekor, ha a televíziót fali konzol segítségével felszereljük a falra. Így az alatta lévő tér sokkal nagyobb lesz, ráadásul szabadon válogathatunk a különböző stílusú és méretű TV állvány között. 

Tipp: A falra helyezett TV magasságát mindig a TV mérete határozza meg, de átlagosan a TV közepe és a padló között 140 cm az ideális, így ülve szemmagasságban lesz a képernyő.  

Lebegő állvány

Trendi és modern megoldás a lebegő fali egység. Ha ilyen állványt választunk, akkor szabadon helyezhetjük a TV készüléket a falra vagy az állványra is. Mindig válasszunk a TV készüléknél hosszabb, mindkét oldalt túllógó darabot a stílusos berendezésért! Időtálló megoldás lehet a fehér színű vagy natúr tölgy anyagú állvány, így minden más berendezési tárggyal bátran variálhatunk, hiszen ez passzolni fog szinte mindenhez! 

Hangsúlyos elemek 

Ne csak a TV készülék kapjon kiemelt figyelmet, hanem az annak otthont adó asztal is! Tereljük a figyelmet és a tekintetet a TV állványra egy hangsúlyos, masszív darabbal, amelyek a nappali éke lehet. Ilyen például egy tömör fa állvány, amely jó minőségű és szép erezetű fából készült. A modern vagy luxus stílust kedvelők választhatnak fém lábon álló asztalt 3D faragással vagy más díszes elemekkel az ajtókon. Egy ilyen darab biztosan a nappali, sőt a lakás ékessége lesz! 

Hírdetés

Többfunkciós darabok

Különösen akkor, ha helytakarékos megoldást keresünk, ideális választás lehet egy többfunkciós TV állvány. Ez lehet egy komód, vagy akár könyvespolc, a lényeg, hogy sok-sok tárolási lehetőséggel szolgáljon, így a TV készülék körüli helyet is praktikusan kihasználhatjuk. 

Tipp: Médiafalnak válasszunk olyan falat, amelyen nincs ablak és ha lehet, akkor a legnagyobb felületű. Így a TV köré praktikus nappali bútort és TV állványt építhetünk, ezzel még több tárolási felületet kialakítva, sőt, így lehetőségünk lesz dekorációs kellékeket, és képeket – családi portrékat vagy virágos képeket – elhelyezni! 

 

 

Partner cikk


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »