Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testünkre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, mi vagyunk a Világegyetem, amely emberként kifejezi önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások mennek végbe az égbolton, nagyon is megérezhetjük azokat.

 

A kozmosz változásait nem csak érzelmi és spirituális, hanem fizikai szinten is megérezhetjük.

Gondold végig ezt ily módon. Tudjuk, hogy a Holdnak megvan az a képessége, hogy hatást gyakoroljon az óceánok árapályára, ugyanakkor látjuk, hogy testünk közel 80 százalékát víz teszi ki. Képzeld el, milyen hatással van ránk a Hold.

 

Ugyanilyen módon, az égbolton található különféle bolygók képesek aktiválni minket fizikai szinten, akár alacsony vagy magas rezgésű energiát, akár külső, akár belső energiát hozhatnak.

 

Alacsony rezgésű energia

 

A kozmosz akkor sugároz alacsony rezgésű energiát, amikor a bolygók retrográd (hátráló) mozgást végeznek, vagy amikor jelentős tranzit vagy váltás következik be, ami megkívánja tőlünk, hogy visszamenjünk és a múlt dolgaival foglalkozzunk az előrehaladásunk érdekében.

 

Ez az alacsony rezgésű energia gátakat hoz létre, a megrekedés, a stagnálás, a letargia és a lomhaság érzetét kelti bennünk. Emésztési problémák merülhetnek fel vagy úgy érzehetjük, mintha elveszítettük volna a motivációnkat az iránt, hogy azokra a dolgokra összpontosítsunk, melyeken munkálkodunk.

 

Püffadásos tünetek, letargia, ingerlékenység, eldugult orr, székrekedés, izomfájdalmak – különösen a háton –, szintén elfordulhatnak.

 

Kívánatos lehet, hogy többet aludjunk és visszavonuljunk önmagunkba. Kiváltképp így áll a helyzet, amikor az energiáink is befelé irányulnak.

 

 

Magas rezgésű energia

 

A kozmosz magas rezgésű energiát sugároz, amikor egy új ciklusba lépünk, s egy bolygó új jegybe lép, vagy amikor nap-, illetve holdfogyatkozás jön létre, illetve amikor újhold vagy telihold van.

 

Ezek akkor következnek be, amikor a fenti planétáktól egy koncentrált energiadózist kapunk. A magas rezgésű periódusokban fokozódhat az intuíciónk és a pszichikai képességeink is jobban működhetnek. Ez aktivizálhatja a harmadik szemet, ugyanakkor fejfájást is kiválthat.

 

Ez a magas rezgésű energia az elengedés érzését is okozhatja, s amennyiben így teszünk, az minden elnyomott fájdalmat, szenvedést és betegséget felfokozhat. Emellett a jó érzéseket is megnövelheti, energikusnak és inspiráltnak érezhetjük magunkat.

 

A magas rezgésű energia még érzékenyebbé tehet bennünket, ami viszont hajlamossá tehet a megfázásra, a köhögésre és más, vírusos problémákra. A magas rezgésű energiák akár vérnyomásproblémákat, egyensúlyzavarokat vagy szédülést, bőrbetegségeket, valamint pattanásokat/aknékat is kiválthatnak.

 

Lehet, hogy felüti fejét az álmatlanságra, az aggodalomra és a nyugtalanság általános érzetére való hajlam is.

 

A belső energia

 

Hírdetés

A kozmosz arra kér minket, hogy forduljunk befelé, amikor egy régi ciklust lezárunk vagy életünk egy új fejezetére készülünk. A belső energiák a retrográd periódusok során is előfordulhatnak. Gondoljunk az őszi nap-éj egyenlőségre és a téli napfordulóra.

 

A belső energiák gyakran csupán néhány másodperccel jelentkeznek egy jelentős váltás vagy fordulat előtt, illetve után, mivel időre van szükségünk az alkalmazkodáshoz és a töprengéshez.

 

A belső energiák voltaképpen a fizikai tünetek megszüntetésében segíthetnek, aktiválhatják a test gyógyító és elengedő folyamatait. Mivel az energia beszívódik/beáramlik, a fizikai tünetek gyakran egy belső szinten válnak érzékelhetővé.

 

 

A külső energia

 

A kozmosz azt kéri tőlünk, hogy sugározzuk az energiánkat kifelé, miután egy új ciklusba fogtunk vagy egy új energiaváltás került az utunkba. A kifelé irányuló energiát lehet érezni a tavaszi nap-éj egyenlőség, illetve a nyári napforduló idején is.

 

Ez a külső energia segíthet abban, hogy inspiráljon és energiával töltsön fel minket, valamint ösztönözheti a test gyógyító folyamatát. Mivel az energia kifelé áramlik, bármilyen tünet megjelenhet valamelyik külső szinten.

 

Mind a külső, mind a belső energia dolgozhat magas és alacsony rezgésű energiákkal és megváltoztathatja ennek az egész energiának az érzékelését és befogadását.

 

Ugyanakkor lényeges megjegyezni, hogy a fizikai jelek és tünetek gyakran akkor jelentkeznek, amikor a gátakkal és a háttérben meghúzódó problémákkal kezdenünk kell valamit.

 

Amennyiben felismerünk egy mintát a kozmoszban és az egészségünkben, az a saját gyógyító utazásunk felé mutató jeleket nyújthatja át számunkra.

 

Például, ha állandóan fáj a fejünk egy jelentős planetáris változás vagy telihold során, az annak lehet a jele, hogy az intuíciónk blokkolt állapotban van és elengedésre lenne szükségünk.

 

Ugyanígy, ha fáradnak és letargikusnak érezzük magunkat egy alacsony rezgésű periódusban, akkor ez azért fordulhat elő, mert időt kellene szánnunk arra, hogy saját magunkkal is foglalkozzunk, és egy kicsit visszavonuljunk.

 

Még ha az olyan események, mint amilyen egy napfogyatkozás, minden emberre hatnak is, mindenkinek figyelembe kell venni a személyes asztrológiai képletét, így másokhoz képest eltérő dolgokat érezhetünk.

 

A legjobban akkor tudunk eligazodni ezen, ha végiggondoljuk a tünetünket, majd energetikai szemszögből tekintünk rá.

 

Például, amennyiben gyulladt, kiszáradt a torkunk, feltehetjük magunknak a kérdést, hogy mit tartunk bent és milyen energiára volna szükségünk ahhoz, hogy külső szinten tudjuk megjeleníteni? Hogyan tudnánk magunkat kifejezésre juttatni?

 

A fizikai tünetek mindig az egyensúlytalanság jelei, azonban a kiegyensúlyozatlanság mindannyiunkkal előfordulhat, valójában nincs menekvés előle. Mindösszesen annyit tehetünk, hogy a tőlünk telhető legjobb módon tápláljuk és védelmezzük a testünket, s megtanuljuk, hogyan irányíthatjuk az energiát rítusok, meditáció, gyakorlatok és hasonlók által a kozmikus váltások során.

 

Forrás / Original article: https://www.riseearth.com/2018/05/how-cosmic-changes-effect-your-physical.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

The post Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testünkre? appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »