Hogy milyen rafkós volt ez a büntetett előéletű barna bőrű hableány…

Több bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség egy büntetett előéletű “…nő” ellen, aki szexuális szolgáltatásait felajánlva csalogatott magához egy magyar férfit Somogy megyében. A szexre vágyó kuncsaftot a randevú után a mentő szállította a kórházba.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a 40 éves “nő” szerény jövedelmét az interneten hirdetett erotikus szolgáltatásaival egészítette ki.

A hirdetés alapján 2017. július közepén kereste meg őt a sértett, aki autóval érkezett a nő házához. A vádlott ananászlébe kevert pálinkával itatta a férfit, aki az alkohol és egyéb egészségügyi ok miatt eszméletét vesztette.

Amíg a nő hívására a mentő megérkezett, a vádlott elvette a védekezésre képtelen férfi 10 000 forintját valamint autója és lakása kulcsait.

A férfi négy napot a kórházban töltött, a “nő” ezt kihasználva a lakáskulccsal bement a házába és további 47 000 forintot lopott el, valamint a sértett nála maradt autóját is többször használta engedély nélkül.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő nővel szemben – akinek két másik büntetőügye is folyamatban van – az ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a korábban vele szemben felfüggesztett 1 év és 10 hónap tartamú szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére tett indítványt.

privatkopo.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »