Hódmezővásárhelyen nem indít jelöltet a Jobbik – Márki-Zay-t tartják megfelelőnek a posztra

Hódmezővásárhelyen nem indít jelöltet a Jobbik – Márki-Zay-t tartják megfelelőnek a posztra

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom azt a döntést hozta, hogy nem indít pártszínekben saját polgármesterjelöltet a hódmezővásárhelyi időközi választáson” – fogalmaz közleményében a pártigazgató.

Hozzáteszi, hogy a függetlenként induló Márki-Zay Péter személyében egy olyan becsületes, a helyi közösségért áldozatkész, a hódmezővásárhelyi lakosokért érdemben tenni akaró embert ismertek meg, akinek nemzeti-keresztény gondolkodása és konzervatív értékrendje közel áll a Jobbikéhoz is.

Hírdetés

„A helyi fideszes megfélemlítéssel szembeni bátor kiállása pedig elismerésre méltó. Eddigi ismeretségünk alapján mind emberileg, mind szakmailag alkalmasnak érezzük arra, hogy a jövőben polgármesterként vezesse és felvirágoztassa Hódmezővásárhelyt, amennyiben bizalmat szavaznak neki az emberek.

A Jobbik országos vezetése ugyanakkor tiszteletben tartja Márki-Zay Péter függetlenként való indulását, így nem is döntött a támogatásáról, hiszen ennek a helyhatósági választásnak a hódmezővásárhelyi emberek életéről kell, hogy szóljon, nem a pártok országgyűlési választási kampányának csatazajáról” – fogalmazta meg véleményét Szabó Gábor.

A Jobbik, mint minden választás kapcsán, most is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy minél többen éljenek szavazati jogukkal, hozzanak felelős döntést saját városuk jövőjéről.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »