Hódmezővásárhely: telefonon állt ki Hernádi mellett Szanyi

Strasbourgból telefonált Szanyi Tibor a hódmezővásárhelyi Rádió 7 műsorába, ahol Hernádi Gyulával készítettek interjút. Az MSZP EP-képviselője elmondta: különösen tetszik neki Hernádi indulása, ugyanis nem lehet hagyni, hogy a baloldali értékek ne jelenjenek meg egy választáson. Hozzátette, hogy Hernádi Gyula most is az MSZP tagja, és pont – írja az ATV.hu.

Hírdetés

Hernádi a műsorban beszélt felmondásának körülményeiről is. Kijelentette, hogy a csonka taggyűlés nem merte felvállalni a kizárást, ezért a felmondás mellett döntöttek elenyésző többséggel.

http://mno.hu/

Hódmezővásárhelyen Almási István (Fidesz–KDNP) polgármester halála miatt kellett időközi választást kiírni. A február 25-i voksoláson a Fidesz és a KDNP jelöltjeként Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármester, független jelöltként pedig Hernádi Gyula orvos és Márki-Zay Péter közgazdász indul. Az ellenzéki pártok – köztük az MSZP is – azt kérték szimpatizánsaiktól, hogy Márki-Zay Pétert támogassák a választáson. Bemutatkozó sajtótájékoztatóján a jelölt azt mondta, indulásának szigorú feltétele volt, hogy más jelöltet ne indítsanak ellene az ellenzéki pártok.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »